Mark Rademaker Fotografie Fotograaf Assen
Mark Rademaker Fotografie
Home

Portfolio

Fotocursus
Contact

...heeft u nog geen eigen huisstijl? ik ga graag de uitdaging

aan om voor u een passende huisstijl te ontwikkelen. Heeft u een uniek ontwerp voor uw logo, huisstijl en/of andere grafische uitingen nodig, met een grafische vakdiploma op zak heb ik veel ervaring in de grafische wereld opgedaan. ( Zie: Portfolio, grafische vormgeving ) Portfolio Fotografie Assen

...portfolio fotografie, verdeeld over diverse categorieën, dit geeft

een goed beeld van mijn fotografische mogelijkheden. ( Zie: Portfolio, fotografie )

...wanneer u voor een website, brochure, drukwerk of een

jubilaris beeldmateriaal nodig heeft, kunt u een bedrijfs- reportage laten maken. Hierdoor wordt het bedrijf in beeld gebracht en alles afgestemd op uw wensen. ( Zie: Portfolio, zakelijk )

...met panorama of 360 graden fotografie wordt u foto bijna tastbaar

gemaakt, u kijkt niet naar een locatie maar waant u zich in de locatie. Ideaal voor het creëren van sfeer op afstand, het is een interactieve foto, waarbij u zelf bepaalt in welke richting u kijkt. ( Zie: Portfolio, panorama fotografie )

<

...zoek je een kaart die persoonlijk is ontworpen of wil je graag

een kaart die speciaal voor u op maat gemaakt is? Wat zijn kaarten zonder een persoonlijke boodschap of een passend beeld erop, verras iemand echt met een unieke en persoonlijke kaart? ( Zie: Portfolio, kaarten op maat )

...laat je overal in je omgeving zien dat je niet goed hoort.

Hulpmiddelen voor doven en slechthorenden, zoals slogans, stickers, bordjes en andere producten. ( Zie: Portfolio, beperkt horen producten )      Algemene voorwaarden     Disclaimer en Copyright     Wie ben ik     Tips
           Rademaker Graphic design... maar dan net even iets anders.